Recept 05 (0 stemmen)

Met rijst en droge vruchten gevulde eend

Dit is een recept van

tijd
80 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng de eend op smaak met peper en zout.
  2. Meng de rijst met de helft van de Solo, de rozijnen, de pijnboompitten en de kruiden en bevochtig met de Porto.
  3. Breng verder op smaak met het paprikapoeder. Vul er de eend mee.
  4. Smeer de eend in met de rest van de Solo en bak gedurende 1 uur in een op 180° C voorverwarmde oven.
  5. Begiet regelmatig.
  6. Laat de champignonmelange en de kastanjes de laatste 15 minuten meegaren.
  7. Smeer de deegvellen in met Solo Vloeibaar en bak ze in de oven goudgeel.
  8. Snij de eend in stukken en schik op de borden met een beetje vulling.
  9. Werk de borden af met stukjes gebakken brikdeeg.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie