Recept 45**** (3 stemmen)

Lekker feestmenu - Voorgerecht: Vispannetje met garnalen shii-take, munt en gember

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de inhoud van het vispannetje op een matig vuur, terwijl je het water toevoegt. Voeg de gember toe en laat een tijdje pruttelen. Verwijder de stelen van de shii-take grondig en bak de shii-take in de sesamolie op een zacht vuurtje. Vermeng de shii-take onder het vispannetje en bestrooi met munt. Serveer liefst op warme borden.

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 24 augustus 2010 om 17u46

Shii-take zijn pandestoelen en ze zijn vers of gedroogd te koop in de supermarkt. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie