Ingrediënten voor 4 personen
- Iglo Vispannetje met garnalen (400 g)
- 1 dl water
- 200 g shii-take
- 3 eetlepels sesamolie
- 2 eetlepels fijngehakte munt
- 2 koffielepels geraspte gember
Bereidingswijze
- Verwarm de inhoud van het vispannetje op een matig vuur, terwijl je het water toevoegt. Voeg de gember toe en laat een tijdje pruttelen. Verwijder de stelen van de shii-take grondig en bak de shii-take in de sesamolie op een zacht vuurtje. Vermeng de shii-take onder het vispannetje en bestrooi met munt. Serveer liefst op warme borden.
Andere Solo-leden over dit recept (5)
Gepost door Solo op 24 augustus 2010 om 21u46
Shii-take zijn pandestoelen en ze zijn vers of gedroogd te koop in de supermarkt. Smakelijk !
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?