Recept 35*** (2 stemmen)

Lauwe linzensla met geitenkaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

slaatjes

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereid of verwarm de linzen volgens de richtlijnen op de verpakking.
  2. Laat ze uitlekkenen hou ze warm.
  3. Meng in een slakom de kerstomaten, de rode ui en de platte peterselie.
  4. Voeg de linzen toe en meng goed.
  5. De vinaigrette: meng in een kleine slakom de rode-wijnazijn en de peper.
  6. Voeg de mosterd en het citroensap toe.
  7. Meng goed. Voeg de Solo toe en meng. Besprenkel de linzensla met de vinaigrette.
  8. Breng zo nodig op smaak met meer kruiden.
  9. Bedek de borden met jonge spinaziescheuten en schik er de linzensla op.
  10. Bestrooi met de verbrokkelde geitenkaas en versier met wat takjes platte peterselie.
Tip

Aan tafel: dien op met stokbrood of meergranenbrood.

Deze sla kan ook koud gegeten worden. Vervang de geitenkaas door magere schapenkaas.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?