Lauwe linzensla met geitenkaas

Ongelooflijk lekker én voedzaam, deze linzensla met geitenkaas en spinazie. Er is haast geen werk aan, dus ideaal als snelle luch of een makkelijk avondmaal na een drukke dag.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid of verwarm de linzen volgens de richtlijnen op de verpakking.
  2. Laat ze uitlekkenen hou ze warm.
  3. Meng in een slakom de kerstomaten, de rode ui en de platte peterselie.
  4. Voeg de linzen toe en meng goed.
  5. De vinaigrette: meng in een kleine slakom de rode-wijnazijn en de peper.
  6. Voeg de mosterd en het citroensap toe.
  7. Meng goed. Voeg de Solo toe en meng. Besprenkel de linzensla met de vinaigrette.
  8. Breng zo nodig op smaak met meer kruiden.
  9. Bedek de borden met jonge spinaziescheuten en schik er de linzensla op.
  10. Bestrooi met de verbrokkelde geitenkaas en versier met wat takjes platte peterselie.

Tip

Aan tafel: dien op met stokbrood of meergranenbrood.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?