use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevulde peren
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevulde peren

Gevulde peren

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g gerookte spekblokjes
  • 4 grote peren
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • Porto
  • 50 g rozijnen
  • veldsla
  • 200 g Parmezaanse kaas
  • 100 g grof gehakte noten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de kaas met de spekblokjes, de noten en de rozijnen.
  2. Giet er de Porto bij en roer goed om.
  3. Roer er de Solo Vloeibaar onder en meng goed.
  4. Snij de peren in 2, ontpit ze en bedek ze met de bereiding.
  5. Schuif ze 20 à 30 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
  6. Dien ze op met de veldsla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.