Kipfilet met gebakken aardappeltjes

10 (10)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was en schil de aardappelen en snij ze in 2 cm dikke blokjes.
  2. Snij de selder en de ui fijn.
  3. Verhit 3 eetlepels Solo in een wok en bak de ui, selder en het spek 2-3 minuten op een laag vuurtje.
  4. Voeg de aardappelen en tijm toe.
  5. Zet een deksel op de wok en bak 10 minuten.
  6. Meng het citroensap en de schil met de kruiden en de Solo en wrijf daarmee de kipfilets in.
  7. Verhit een pan en bak de kipfilets op een heet vuur 10 tot 12 minuten.
  8. Draai ze regelmatig om en schep er het braadvocht over.
  9. Neem het deksel van de aardappelpan en bak nog zo'n 3 tot 5 minuten verder tot ze goudbruin zijn.

Tip

Serveer met veldsla, brood en sinaasappelpartjes.

Advertentie

Reacties (4)

Gepost door Solo op 09 december 2010 om 17u49

Dank je wel voor de vraag. Als je de blokjes klein genoeg maakt is dat zeker niet nodig. Smakelijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?