Kervelsoep

Deze diepgroene soep kent haast iedereen van bij zijn oma: keilekkere kervelsoep! Deze keukenklassieker thuis zelf klaarmaken? Volg het recept!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de ajuin en snipper fijn. Kuis de prei, selder en wortelen en fijn snijden. Schil de aardappelen en deze in blokjes snijden. Doe alles in de soepkom. Voeg de kippen- en fijne tuinkruidenbouillonblokjes toe. Voeg er nog een 250 ml water aan toe en laat het al een beetje koken zodat de bouillonblokjes oplossen. Voeg er daarna nog een 2.5 l. water aan toe en laat alles een 20-tal minuutjes goed doorkoken. Voeg er de kervel aan toe en laat nog een 10-tal minuutjes koken. Soep fijn mixen en kruiden met peper en gemberpoeder.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door spivan op 25 november 2020 om 10u08

Ok.lekker

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?