Kalkoensalade met rode bonen en pikante saus

Maak een een kalkoensalade op z'n Mexicaans, met rode bonen en chilipeper. Een stevige maaltijdsalade waar je vast hoge ogen mee gooit. Ay caramba, zó lekker!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Hak het tomatenvlees fijn.
  2. Ontpit het pepertje en snipper het fijn.
  3. Voeg het met de olie en de azijn bij de tomaat.
  4. Roer goed om en breng verder op smaak met limoensap, peper en zout.
  5. Zet minstens 2 uur koel weg.
  6. Snipper de sla fijn.
  7. Verdeel het vlees in blokjes en laat de bonen goed uitlekken.
  8. Schik de sla op de borden.
  9. Verdeel er het vlees en de bonen over en werk af met enkele lepels saus.
  10. Versier met de gehakte peterselie.

Tip

Geef deze kalkoensalade een lekker zoete toets: voeg er een klein blikje zoete maïskorrels aan toe.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?