Recept 45**** (3 stemmen)

Kalfslapjes met gremolata

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Italiaanse vleesgerechten

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hak de ui en wortel fijn. Meng wat zout en peper door de bloem en haal er de kalfslapjes doorheen. Verhit de Solo in een pan en bak de ui en wortel totdat ze glazig zijn. Voeg er de kalfslapjes aan toe en braadt 2 minuten aan elke zijde. Overgiet met witte wijn en strooi er wat zout over. Pel en snij de tomaten in stukjes en voeg ze toe aan de pan. Zet een deksel op de pan en laat 20 minuten sudderen.
  2. Intussen maakt je de gremolata klaar: hak de peterselie fijn en snij fijne stukjes van de citroen- en de sinaasappelschil. Goed mengen.
  3. Schik de kalfslapjes op een bord, overgiet met de saus en strooi er de gremolata over.
Tip

Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door biedebut op 13 juni 2016 om 20u10

Heel lekker en gemakkelijk om te maken!!

Gepost door Solo op 15 juni 2016 om 10u56

Dankjewel voor je berichtje biedebut :-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie