Kalfsgebraad met wortelen en sinaasappel

9 (9)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Breng het vlees op smaak met peper en zout en bak aan alle kanten aan in de Solo.
  2. Laat 20 minuten garen. Begiet regelmatig met bakjus.
  3. Snij ondertussen de wortelen in schijfjes en versnipper de look.
  4. Voeg ze bij het vlees en giet er de bouillon bij en het sap van de sinaasappel.
  5. Laat verder garen tot het vlees klaar is.
  6. Snij de granaatappel open en lepel er het vruchtvlees uit.
  7. Hou het vlees warm onder een stuk aluminiumfolie en mix intussen de bakjus glad.
  8. Snij het vlees in plakjes en schik het op de borden.
  9. Lepel er een beetje saus bij en versier met de granaatappelpulp.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 16 oktober 2009 om 14u49

Probeer anders de volgende keer de wortelen te vervangen door 400 g pompoenvlees, dat is iets zachter van smaak en de granaatappel contrasteert daar fris mee.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?