hoofdgerecht
Kalfsfricassee
Recept van talleke001.
Kalfsfricassee is een echte klassieker, waar je maar weinig ingrediënten voor nodig hebt. Zet het zelf op tafel met dit eenvoudige recept. Smaakt altijd!
Recept van talleke001.
Kalfsfricassee is een echte klassieker, waar je maar weinig ingrediënten voor nodig hebt. Zet het zelf op tafel met dit eenvoudige recept. Smaakt altijd!
Geef score
Moeilijkheidgemiddelde moeilijkheid
Porties

- 600 gram kalfsfricassee
- 350 gram kalfsgehakt
- 1 ui
- 2 vlees bouillonblokjes
- citroensap
- laurier, tym, peper, zout
- Kalfsfricassee in blokjes snijden + lichtjes vanbuiten bakken in boter samen met ui.
- Kruiden toevoegen.
- In castrol leggen, juist onder water. Bouillonketeltjes toevoegen.
- 2u laten sudderen.
- Gehaktballetjes maken + laatste 15min mee laten sudderen. Evt ook champignons nu toevoegen.
- Bijna klaar: evt indikken met bloem of maïzena.
- Beetje citroensap toevoegen om het frisser te maken.
