use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kalfsgebraad met wortelen en sinaasappel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalfsgebraad met wortelen en sinaasappel

Kalfsgebraad met wortelen en sinaasappel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Op tijd klaar
    30 min
  • Porties
     
    6 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 1 kalfsgebraad van 800 g
  • 80 g Solo
  • 8 wortelen
  • zout
  • 2 dl groentenbouillon
  • 6 teentjes look
  • peper
  • 1 sinaasappel
  • 1 granaatappel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng het vlees op smaak met peper en zout en bak aan alle kanten aan in de Solo.
  2. Laat 20 minuten garen. Begiet regelmatig met bakjus.
  3. Snij ondertussen de wortelen in schijfjes en versnipper de look.
  4. Voeg ze bij het vlees en giet er de bouillon bij en het sap van de sinaasappel.
  5. Laat verder garen tot het vlees klaar is.
  6. Snij de granaatappel open en lepel er het vruchtvlees uit.
  7. Hou het vlees warm onder een stuk aluminiumfolie en mix intussen de bakjus glad.
  8. Snij het vlees in plakjes en schik het op de borden.
  9. Lepel er een beetje saus bij en versier met de granaatappelpulp.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.