hoofdgerecht
Kalfsgebraad met wortelen en sinaasappel
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Moeilijkheidlage moeilijkheid
Porties

- 1 kalfsgebraad van 800 g
- 80 g Solo
- 8 wortelen
- zout
- 2 dl groentenbouillon
- 6 teentjes look
- peper
- 1 sinaasappel
- 1 granaatappel
- Breng het vlees op smaak met peper en zout en bak aan alle kanten aan in de Solo.
- Laat 20 minuten garen. Begiet regelmatig met bakjus.
- Snij ondertussen de wortelen in schijfjes en versnipper de look.
- Voeg ze bij het vlees en giet er de bouillon bij en het sap van de sinaasappel.
- Laat verder garen tot het vlees klaar is.
- Snij de granaatappel open en lepel er het vruchtvlees uit.
- Hou het vlees warm onder een stuk aluminiumfolie en mix intussen de bakjus glad.
- Snij het vlees in plakjes en schik het op de borden.
- Lepel er een beetje saus bij en versier met de granaatappelpulp.
