Kalfsfricassee
Kalfsfricassee is een echte klassieker, waar je maar weinig ingrediënten voor nodig hebt. Zet het zelf op tafel met dit eenvoudige recept. Smaakt altijd!
140 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 600g kalfsfricassee
- 350g kalfsgehakt
- 1 ui
- 2 vleesbouillonketeltjes
- citroensap
- laurier, tym, peper, zout
Bereidingswijze
- Kalfsfricassee in blokjes snijden + lichtjes vanbuiten bakken in boter samen met ui.
- Kruiden toevoegen.
- In castrol leggen, juist onder water. Bouillonketeltjes toevoegen.
- 2u laten sudderen.
- Gehaktballetjes maken + laatste 15min mee laten sudderen. Evt ook champignons nu toevoegen.
- Bijna klaar: evt indikken met bloem of maïzena.
- Beetje citroensap toevoegen om het frisser te maken.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?