use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kalfsfricassee
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalfsfricassee

Kalfsfricassee

Recept van talleke001.
Kalfsfricassee is een echte klassieker, waar je maar weinig ingrediënten voor nodig hebt. Zet het zelf op tafel met dit eenvoudige recept. Smaakt altijd!

Recept van talleke001.
Kalfsfricassee is een echte klassieker, waar je maar weinig ingrediënten voor nodig hebt. Zet het zelf op tafel met dit eenvoudige recept. Smaakt altijd!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    2 uur 20 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 600 gram kalfsfricassee
  • 350 gram kalfsgehakt
  • 1 ui
  • 2 vlees bouillonblokjes
  • citroensap
  • laurier, tym, peper, zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kalfsfricassee in blokjes snijden + lichtjes vanbuiten bakken in boter samen met ui.
  2. Kruiden toevoegen.
  3. In castrol leggen, juist onder water. Bouillonketeltjes toevoegen.
  4. 2u laten sudderen.
  5. Gehaktballetjes maken + laatste 15min mee laten sudderen. Evt ook champignons nu toevoegen.
  6. Bijna klaar: evt indikken met bloem of maïzena.
  7. Beetje citroensap toevoegen om het frisser te maken.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.