Kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta

36 (36)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta gaar in ruim kokend water met het Knorr Bouillonketeltje Kip.
  2. Smelt de Solo in een pan, fruit de fijngesneden lente-uitjes en 2 fijngesnipperde lookteentjes en hou apart.
  3. Giet in dezelfde pan een scheutje olijfollie en bak de kabeljauw (gekruid met peper en zout) daarin goudbruin.
  4. Maak intussen de groene pesto: basilicum, parmezaan, pijnboompitten, twee lookteentjes, bieslook, kappertjes, peper en zout pureren met de mixer en binden met olijfolie
  5. De pasta afgieten en door de pesto mengen.
  6. Op een bord schik je eerst de pasta met pesto en daarbovenop kabeljauwhaasje. Werk af met de gestoofde look met lente-uitjes.

Tip

Voor een lekker korstje rond de vis, rol je hem (na de kruiding) door wat bloem, dan in een losgeklopt ei en vervolgens door wat broodkruim.

Advertentie

Reacties (13)

Gepost door Daisyke89 op 10 februari 2015 om 10u15

Super lekker! Zelf men pa, die bijna niets lust vond het heerlijk. Porties per persoon vind ik wel erg klein. Gelukkig had ik voor meer mensen gemaakt dan we effectief waren :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?