Altijd weten wat je gaat eten?
Kaastaart met koekjesbodem
Bereidingswijze
- Neem een springvorm van 24/26 cm.
- -Verkruimel de koekjes en meng met de boter.Bedek hiermee de bodem van de taartvorm.
- -Meng de kaas met de eierdooiers,200gr suiker en 1zakje vanilles..
- -Klop de eiwitten stijf en meng onder de kaasmengeling.
- -Schep in de bakvorm en bak gedurende 55 minuten op 180 a 200 °C in een voor verwarmde oven.
- -Neem uit de oven en schep er de zure room over,gmengd met de overige suikers.
- -Plaats opnieuw in een oven van 200° gedurende 5 a 10 minuten.
- -Laten afkoelen en uit de springvorm halen-Versier met een stukje rood fruit.Smakelijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?