Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
We beginnen met de soezen. Kook 125 ml water met de Solo margarine, een snuifje zout en de suiker. Voeg de bloem toe en laat goed drogen op een hoog vuur.
Laat een minuut afkoelen en voeg de eieren één per één toe. Vul een spuitzak met dit deeg en spuit zo'n 16 à 20 soezen. Strijk af met een beetje opgeklopt ei. Bak ze 10 à 15 minuten in de oven.
Voor de room, snijd het vanillestokje in de lengte doormidden. Kook de melk met het vanillestokje.
Klop de dooiers op met de suiker en voeg dan de Maizena Plus toe. Giet de kokende melk op de dooiers en breng weer aan de kook. Laat even doorkoken, blijf flink roeren en laat daarna de crème afkoelen.
Klop de slagroom op en spatel onder de crème.
Maak een kleine opening in de soesjes. Vul een spuitzak met de crème en spuit het in de soesjes. Serveer ze met een koude chocoladesaus.