Italiaans kabeljauwhaasje met mozzarella en pesto

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Meng de bloem met de peper, het zout en 1 eetlepel gehakte basilicum.
  3. Wentel de vis in de gekruide bloem.
  4. Bereiding
  5. Bak de filets in de hete Solo en bedek ze met de plakjes mozzarellakaas.
  6. Bereid de pesto: mix de pijnboompitten met de olijfolie, de parmezaan, pecorino, oregano, basilicum en de peper.
  7. Schik in het midden van het bord de kabeljauwhaasjes en besprenkel ze met de pesto.

Tip

Serveer de vis als hoofdgerecht met groene of zwarte pasta.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?