Recept 45**** (6 stemmen)

Italiaans kabeljauwhaasje met mozzarella en pesto

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de bloem met de peper, het zout en 1 eetlepel gehakte basilicum.
  2. Wentel de vis in de gekruide bloem.
  3. Bak de filets in de hete Solo en bedek ze met de plakjes mozzarellakaas.
  4. Bereid de pesto: mix de pijnboompitten met de olijfolie, de parmezaan, pecorino, oregano, basilicum en de peper.
  5. Schik in het midden van het bord de kabeljauwhaasjes en besprenkel ze met de pesto.
Tip

Serveer de vis als hoofdgerecht met groene of zwarte pasta.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?