hoofdgerecht
Italiaans kabeljauwhaasje met mozzarella en pesto
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 50 g bloem
- 3 eetlepels Solo Vloeibaar
- 600 g kabeljauwfilet
- 1 bolletje mozzarella
- 30 g pecorino
- 1 eetlepel oregano
- 3 dl olijfolie extra vergine
- 10 g pijnboompitten
- 30 g parmezaan
- 1 eetlepel gehakte basilicum
Voorbereiding
- Meng de bloem met de peper, het zout en 1 eetlepel gehakte basilicum.
- Wentel de vis in de gekruide bloem.
Bereiding
- Bak de filets in de hete Solo en bedek ze met de plakjes mozzarellakaas.
- Bereid de pesto: mix de pijnboompitten met de olijfolie, de parmezaan, pecorino, oregano, basilicum en de peper.
- Schik in het midden van het bord de kabeljauwhaasjes en besprenkel ze met de pesto.
