use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Italiaans kabeljauwhaasje met mozzarella en pesto

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Italiaans kabeljauwhaasje met mozzarella en pesto
  • 50 g bloem
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 1 bolletje mozzarella
  • 30 g pecorino
  • 1 eetlepel oregano
  • 3 dl olijfolie extra vergine
  • 10 g pijnboompitten
  • 30 g parmezaan
  • 1 eetlepel gehakte basilicum
Voorbereiding
  1. Meng de bloem met de peper, het zout en 1 eetlepel gehakte basilicum.
  2. Wentel de vis in de gekruide bloem.
Bereiding
  1. Bak de filets in de hete Solo en bedek ze met de plakjes mozzarellakaas.
  2. Bereid de pesto: mix de pijnboompitten met de olijfolie, de parmezaan, pecorino, oregano, basilicum en de peper.
  3. Schik in het midden van het bord de kabeljauwhaasjes en besprenkel ze met de pesto.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.