Altijd weten wat je gaat eten?
Inktvis op de wijze van de Açoren
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze beetgaar.
- Stoom de diepgevroren inktvis 20 minuten in een bodempje water.
- Snij hem in beetklare stukken.
- Snpper de ui fijn en laat hem in de olie stoven.
- Voeg er de peterselie, het pimentpoeder en de wijn aan toe.
- Laat op een zacht vuur afgedekt garen en voeg dan bij de inktvis
- Giet de aardappelen af en voeg ze bij de inktvis. Dien onmiddellijk op.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 13 februari 2012 om 18u45
Dank je wel voor de tip Lucrère.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?