Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Inktvis op de wijze van de Açoren

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Voorbereiding5 min
  • Porties6 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
overig europees
vis
recipe image Inktvis op de wijze van de Açoren
  • 3 eetlepels Solo
  • 1 takje peterselie
  • piment poeder
  • zout
  • 1 ui
  • 800 g aardappelen
  • 1 kg diepgevroren inktvis
  • 5 dl rode wijn
  1. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze beetgaar.
  2. Stoom de diepgevroren inktvis 20 minuten in een bodempje water.
  3. Snij hem in beetklare stukken.
  4. Snpper de ui fijn en laat hem in de olie stoven.
  5. Voeg er de peterselie, het pimentpoeder en de wijn aan toe.
  6. Laat op een zacht vuur afgedekt garen en voeg dan bij de inktvis
  7. Giet de aardappelen af en voeg ze bij de inktvis. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.