use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Inktvis op de wijze van de Açoren
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Inktvis op de wijze van de Açoren

Inktvis op de wijze van de Açoren

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 3 eetlepels Solo
  • 1 takje peterselie
  • piment poeder
  • zout
  • 1 ui
  • 800 g aardappelen
  • 1 kg diepgevroren inktvis
  • 5 dl rode wijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze beetgaar.
  2. Stoom de diepgevroren inktvis 20 minuten in een bodempje water.
  3. Snij hem in beetklare stukken.
  4. Snpper de ui fijn en laat hem in de olie stoven.
  5. Voeg er de peterselie, het pimentpoeder en de wijn aan toe.
  6. Laat op een zacht vuur afgedekt garen en voeg dan bij de inktvis
  7. Giet de aardappelen af en voeg ze bij de inktvis. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.