IJspudding met zomervruchten

4 (4)
15 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bekleed 4 kommetjes van 150ml met vershoudfolie.
  2. Plaats het Carte d’Or Vanilleroomijs in een kom en verkruimel hierboven de meringues.
  3. Voeg de helft van de bessen toe en meng voorzichtig.
  4. Verdeel het mengsel in de 4 kommetjes en maak het oppervlak vlak. Bedek met vershoudfolie en plaats in de vriezer gedurende 1 uur.
  5. Maak bessensaus van de overblijvende bessen. Meng ze met een mixer door de honing totdat u een vloeibaar mengsel krijgt.
  6. Draai de bevroren ijspuddinkjes om op borden en verwijder de kommetjes en de vershoudfolie.
  7. Schenk wat bessensaus over de desserts, garneer met een kers en serveer.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?