Recept 45**** (4 stemmen)

IJspudding met zomervruchten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Fris en fruitig

tijd
15 min
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Bekleed 4 kommetjes van 150ml met vershoudfolie.
  2. Plaats het Carte d’Or Vanilleroomijs in een kom en verkruimel hierboven de meringues.
  3. Voeg de helft van de bessen toe en meng voorzichtig.
  4. Verdeel het mengsel in de 4 kommetjes en maak het oppervlak vlak. Bedek met vershoudfolie en plaats in de vriezer gedurende 1 uur.
  5. Maak bessensaus van de overblijvende bessen. Meng ze met een mixer door de honing totdat u een vloeibaar mengsel krijgt.
  6. Draai de bevroren ijspuddinkjes om op borden en verwijder de kommetjes en de vershoudfolie.
  7. Schenk wat bessensaus over de desserts, garneer met een kers en serveer.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie