IJs in een eitje

4 (4)
10 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

  • 6 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs (100 g / 200 ml)
  • 6 kleine, holle chocolade-paaseieren (30 tot 40 g)
  • 6 tl citroensiroop of karamelsaus

Bereidingswijze

  1. Snij de chocolade-eieren over de breedte in twee met een scherp mes.
  2. Schep een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs in elk paasei.
  3. Giet een beetje citroensiroop of karamelsaus in het midden van het ijs zodat het lijkt op een eidooier.
  4. Dien onmiddellijk op.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door pascal lekker op 02 februari 2017 om 09u12

eenvoudig en mooi

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?