Recept 45**** (4 stemmen)

IJs in een eitje

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Snelle & feestelijke ijsdesserts

tijd
10 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de chocolade-eieren over de breedte in twee met een scherp mes.
  2. Schep een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs in elk paasei.
  3. Giet een beetje citroensiroop of karamelsaus in het midden van het ijs zodat het lijkt op een eidooier.
  4. Dien onmiddellijk op.

Ingrediëntenvoor 6 personen

  • 6 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs (100 g / 200 ml)
  • 6 kleine, holle chocolade-paaseieren (30 tot 40 g)
  • 6 tl citroensiroop of karamelsaus

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door pascal lekker op 02 februari 2017 om 09u12

eenvoudig en mooi

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie