use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Botercrème
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Botercrème

Botercrème

Recept van troubs.
Als je zelf botercrème maakt, wordt je gebak extra lekker. En het is niet eens zo moeilijk: ontdek hoe je eraan begint met dit eenvoudige recept.

Recept van troubs.
Als je zelf botercrème maakt, wordt je gebak extra lekker. En het is niet eens zo moeilijk: ontdek hoe je eraan begint met dit eenvoudige recept.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Op tijd klaar
    10 min
  • Porties
     
    12
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

Voor 12 cupcakes
  • 250 gram poedersuiker
  • 250 gram zachte boter (ongezouten)
  • 2 el heet water
  • 1 tl vanille extract

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe de zachte boter in een kom en mix tot een luchtige smeuïge massa , voeg dan langzaam de poedersuiker toe en mix door tot een mooie crème.
  2. Hoe langer je blijft mixen , hoe beter de delen in elkaar op gaan.
  3. De textuur en de kleur veranderen , voeg als laatste het water en de vanille toe.
  4. Je kan deze boter crème kleuren met levensmiddelen kleurstof.
  5. Voeg enkele druppels toe tot de gewenste kleur is bereikt , voor wittere botercrème gebruik je witte kleurstof .

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.