Maak de wortelen, selder, prei en raap schoon en snijd ze in stukjes. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Doe de kippenbouillon in een ruime kookpot en kook er alle ingrediënten gedurende 25 minuten in gaar, samen met de tijm en de laurier. Voeg de erwtjes op 10 minuutjes van het einde van de kooktijd toe.
Giet de bouillon af, verwijder de tijm en de laurier en stamp alles grof met 3 eetlepels Solo. Houd warm.
Verhit een eetlepel Solo in een braadpan en bak er de worsten mooi goudbruin en gaar in.
Snijd de worsten in grote stukken en voeg ze toe aan de hete stamppot. Meng alles goed, kruid met zwarte peper en zout. Warm serveren!
Andere Solo-leden over dit recept (20)
Gepost door Lucas Jean op 17 februari 2017 om 17u37
dit maakte we vroeger ook maar in plaats van worsten schapen vlees
Gepost door Solo op 22 februari 2017 om 12u33
Dag Lucas Jean, met schapenvlees lijkt ons ook een super combinatie! Leuk dat je er je eigen twist aan geeft :)! Groetjes, het Solo-team
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?