Hutsepot met worst

27 (27)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de wortelen, selder, prei en raap schoon en snijd ze in stukjes. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
  2. Kook alles gedurende 25 minuten samen met de erwten een takje laurier in de kippenbouillon.
  3. Giet af en stamp alles fijn met 3 eetlepels Solo.
  4. Bak de worsten in een eetlepel Solo gaar, en snij ze in stukken.
  5. Voeg aan de hete stamppot de stukken worst toe Meng alles goed, kruid met peper en zout en serveer warm.

Tip

Erg budgetvriendelijk is dat je voor een hutsepot werkelijk al je groenteoverschotten kan gebruiken!

Hutsepot hoeft niet per se altijd met worst te zijn, gehaktballetjes of stukjes spek zijn er even lekker bij.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (19)

Gepost door Lucas Jean op 17 februari 2017 om 16u37

dit maakte we vroeger ook maar in plaats van worsten schapen vlees

Gepost door Solo op 22 februari 2017 om 11u33

Dag Lucas Jean, met schapenvlees lijkt ons ook een super combinatie! Leuk dat je er je eigen twist aan geeft :)! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?