Grote macaroni met gebakken knoflook, paprika, ham en olijven

2 (2)
20 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de elleboogmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Snijd ondertussen de ham in smalle reepjes, de knoflook in stukjes en de paprika in blokjes.
  2. Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan en roerbak de paprika ca. 3 minuten. Voeg de ham en de knoflook toe en bak 3 minuten mee. Voeg naar smaak eventueel wat zout en peper toe. Geregeld omscheppen. Voeg de pastasaus toe en kook de saus 5 minuten op een matig vuur. Schep de macaroni en de olijven erdoor.
  3. Schep de macaroni op 4 warme borden.

Tip

Ook lekker met salami of gerookte kip in plaats van met schouderham.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?