Groenten bij de barbecue

7 (7)
40 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte.
  2. Snij de venkelknol in schijfjes en hou het groen apart.
  3. Halveer de tomaten.
  4. Strooi wat zout over de courgettes, aubergine, tomaten en venkel en laat even rusten.
  5. Besprenkel de groenten dan met Solo vloeibaar en gril ze in kleine porties op de barbecue, zodat ze langs twee kanten bruin worden.
  6. Hou de gegrilde groenten warm.
  7. De paprika's kunt u na het grillen gemakkelijk pellen.
  8. Schik alle gegrilde groenten dan op een schaal, besprenkel met olijfolie en azijn.
  9. Kruid met peper en versier met de stukjes venkelgroen en verse kruiden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door MartheL op 04 maart 2015 om 14u25

Heerlijk recept!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?