Recept 45**** (7 stemmen)

Groenten bij de barbecue

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

BBQ recepten

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte.
  2. Snij de venkelknol in schijfjes en hou het groen apart.
  3. Halveer de tomaten.
  4. Strooi wat zout over de courgettes, aubergine, tomaten en venkel en laat even rusten.
  5. Besprenkel de groenten dan met Solo vloeibaar en gril ze in kleine porties op de barbecue, zodat ze langs twee kanten bruin worden.
  6. Hou de gegrilde groenten warm.
  7. De paprika's kunt u na het grillen gemakkelijk pellen.
  8. Schik alle gegrilde groenten dan op een schaal, besprenkel met olijfolie en azijn.
  9. Kruid met peper en versier met de stukjes venkelgroen en verse kruiden.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door MartheL op 04 maart 2015 om 14u25

Heerlijk recept!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie