Recept 45**** (6 stemmen)

Griekse Salade met lamsgehakt en fetakaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

hoofdgerechten

tijd
15 min
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verdeel het lamsgehakt in 12 gelijke delen en rol ze ovaal rond de chopsticks. Verkruimel het bouillonblokje in de olijfolie. Bak de satés op een matig warm vuur in enkele lepels olie.
  2. Ontvel de tomaten en snij in gelijke blokjes. Pel de ui en snij in ringen. Meng de resterende olie met de witte wijnazijn en meng onder de tomatenblokjes met de feta en de uiringen.
  3. Schik de tomatensla op koude borden en schik er de chopsticks op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie