use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Griekse Salade met lamsgehakt en fetakaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Griekse Salade met lamsgehakt en fetakaas
  • 600 g lamsgehakt
  • 12 satésticks
  • 100 g fetablokjes
  • 6 grote, rijpe tomaten
  • 1 ui
  • 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Mediterraan
  • 2 dl olijfolie
  • 2 lepels witte wijnazijn
  1. Verdeel het lamsgehakt in 12 gelijke delen en rol ze ovaal rond de chopsticks. Verkruimel het bouillonblokje in de olijfolie. Bak de satés op een matig warm vuur in enkele lepels olie.
  2. Ontvel de tomaten en snij in gelijke blokjes. Pel de ui en snij in ringen. Meng de resterende olie met de witte wijnazijn en meng onder de tomatenblokjes met de feta en de uiringen.
  3. Schik de tomatensla op koude borden en schik er de chopsticks op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.