hoofdgerecht
Verse tonijnsalade met raketsla en rode ui
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Porties

- 400 g verse tonijnsteak
- 2 eetlepels Solo
- 2 eetlepels Solo Vloeibaar
- 4 porties raketsla
- 1 eetlepel rode wijnazijn
- grof zout
- 2 sneetjes wit brood
- 1 rode ui
- peper
- 4 eetlepels extra vergine olijfolie
- 2 eetlepels sesamzaadjes
- Verhit de Solo en bak de tonijn gedurende 45 seconden op iedere kant gaar.
- Haal uit de pan en laat afkoelen.
- Smeer het brood aan beide kanten in met de Solo Vloeibaar en snij in blokjes.
- Bak ze in een pan tot ze mooi goudgeel zijn. Laat op keukenpapier uitlekken.
- Pel en snij de ui in schijfjes.
- Meng de olijfolie en de azijn met het sesamzaad en roer met de ui door de sla.
- Snij de vis in blokjes en meng ze met de sla.
- Werk af met vers gemalen peper en grof zout.
