Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gevulde kabeljauwfilets

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd6 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Gevulde kabeljauwfilets
  • 50 g Solo
  • zout
  • 1 dl witte wijn
  • 1 dl light room
  • 1 ui
  • tijm
  • peper
  • 600 g kabeljauwfilets
  • 1 citroen
  • 200 g champignons (mengeling)
  1. Pel en snipper de ui fijn.
  2. Stoof in de Solo gaar en voeg de champignonmelange toe.
  3. Laat 6 minuten onder voortdurend roeren garen.
  4. Smeer een ovenschotel in met een beetje Solo. Schik er de kabeljauwfilets rechtop in en verdeel er de champignonmelange in het midden in.
  5. Meng de wijn met de light room en giet over de vis.
  6. Breng verder op smaak met peper en zout.
  7. Dek af en schuif 6 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
  8. Dien op met partjes citroen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.