use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Met groene paprikamousse gevulde rode poon
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Met groene paprikamousse gevulde rode poon

Met groene paprikamousse gevulde rode poon

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    35 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 rode ponen (in filets gesneden)
  • zout
  • 30 g Solo
  • 4 eetlepels light room
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 groene paprika’s
  • peper
  • 2 citroenen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Leg de paprika’s in de op 160° C voorverwarmde oven en grill ze tot de schil zwart is. Draai ze regelmatig om. Doe ze in een schaal, dek af en laat afkoelen. Pel ze en ontpit ze.
  2. Pureer het vruchtvlees glad en breng op smaak met peper en zout en roer er de light room door.
  3. Laat op een zacht vuur opwarmen.
  4. Bak de vis aan beide kanten gaar in de Solo Vloeibaar.
  5. Schik een filet op de borden.
  6. Bedek met de paprikaroom en schik daarop nog een filet.
  7. Doe het citroensap in de pan, roer de bakresten los en lepel over de borden.
  8. Dien op met gekookte rijst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.