use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gevulde kabeljauwfilets

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd6 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Gevulde kabeljauwfilets
  • 50 g Solo
  • zout
  • 1 dl witte wijn
  • 1 dl light room
  • 1 ui
  • tijm
  • peper
  • 600 g kabeljauwfilets
  • 1 citroen
  • 200 g champignons (mengeling)
  1. Pel en snipper de ui fijn.
  2. Stoof in de Solo gaar en voeg de champignonmelange toe.
  3. Laat 6 minuten onder voortdurend roeren garen.
  4. Smeer een ovenschotel in met een beetje Solo. Schik er de kabeljauwfilets rechtop in en verdeel er de champignonmelange in het midden in.
  5. Meng de wijn met de light room en giet over de vis.
  6. Breng verder op smaak met peper en zout.
  7. Dek af en schuif 6 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
  8. Dien op met partjes citroen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.