Recept 45**** (1 stem)

Gevulde aardappelen met geitenkaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aardappelen

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de ongeschilde aardappelen net niet gaar, laat ze een beetje afkoelen, snij ze in de lengte door en haal voorzichtig het kruim er uit, dat gaar goed met een lepeltje.
  2. Meng de in stukjes gesneden geitenkaas met de plattekaas,en de gesnipperde peterselie, roer er ook het aardappelkruim onder, Vul hiermee de aardappelhelften, strooi er de spekreepjes op.
  3. Leg de aardappelen in een ingevette ovenschaal en bak ze 20 minuten op 200 graden.
  4. Deze aardappeltjes smaken heerlijk bij een gemengd slaatje, een tomaatje mag zeker niet ontbreken!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie