Recept 45**** (4 stemmen)

Gevulde aardappel met groenten en Gorgonzola

Dit is een recept van

tijd
90 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de aardappels goed schoon onder stromend water.
  2. Verpak ze in aluminiumfolie en laat ze gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C gaar worden.
  3. Stoof intussen de groenten in wat Solo Vloeibaar, zonder ze te kleuren.
  4. Als de aardappels wat zijn afgekoeld, snij en hol ze uit.
  5. Vermeng het aardappelschraapsel met de groenten en een losgeklopt ei.
  6. Breng het geheel op smaak met peper, zout en tijm.
  7. Schep dit mengsel terug in de uitgeholde aardappels en bedek met dunne plakken Gorgonzola.
  8. Laat de gevulde aardappels op een ovenschaal gedurende 8 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C goudbruin kleuren.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie