Ingrediënten voor 4 personen
- 4 grote aardappelen
- 1 theelepel Solo Vloeibaar
- 1/4 rode paprika
- 1/4 groene paprika
- 1/4 gele paprika
- 1 fijngesneden sjalotje
- 1 ontvelde tomaat, zonder zaadjes, in blokjes
- 2 fijngesneden stengels bleekselderij
- 100 g Gorgonzola
- 1 losgeklopt ei
- 1 snuifje tijm
- zout en versgemalen peper
Bereidingswijze
- Maak de aardappels goed schoon onder stromend water.
- Verpak ze in aluminiumfolie en laat ze gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C gaar worden.
- Stoof intussen de groenten in wat Solo Vloeibaar, zonder ze te kleuren.
- Als de aardappels wat zijn afgekoeld, snij en hol ze uit.
- Vermeng het aardappelschraapsel met de groenten en een losgeklopt ei.
- Breng het geheel op smaak met peper, zout en tijm.
- Schep dit mengsel terug in de uitgeholde aardappels en bedek met dunne plakken Gorgonzola.
- Laat de gevulde aardappels op een ovenschaal gedurende 8 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C goudbruin kleuren.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?