Geroosterde Provençaalse groenten en kruiden

Bereidingswijze

  1. Aan de slag!
  2. Verwarm de oven voor op 200°C.
  3. Meng in een ovenschaal de courgette met de aubergine, paprika, ui, olijfolie, tijm en laurier.
  4. Rooster de groenten 30 minuten in de oven, schep ze halverwege een keertje door.
  5. Meng in een kom de tomatenblokjes met de knoflook en wat zout en peper.
  6. Neem de schaal even uit de oven en schep de tomatenblokjes en kikkererwten door de groenten.
  7. Zet de schaal nog ca. 15 minuten in de oven.
  8. Serveer als vegetarisch hoofdgerecht met een groene salade en brood of als bijgerecht bij gegrilde kip of vis.
  9. Bereidingstijd: ca. 15 minuten, plus 45 minuten oventijd.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?