use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Soepje van venkel met bieslook, grijze garnalen en croûtons van volkorenbrood
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Soepje van venkel met bieslook, grijze garnalen en croûtons van volkorenbrood

Soepje van venkel met bieslook, grijze garnalen en croûtons van volkorenbrood

Mmm, de subtiele anijssmaak van deze venkelsoep met grijze garnalen is overheerlijk! Niet alledaags, maar eens je ze geproefd hebt, smaakt het naar meer!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 venkel
  • 1 ui
  • 4 eetlepels Solo light
  • 1 l groentebouillon
  • 2 sneden volkorenbrood
  • 75 gr grijze garnalen
  • 2 eetlepels fijn gesnipperde bieslook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de venkel en de ui in blokjes. Stoof ze in 2 eetlepels gesmolten Solo aan en giet er de bouillon bij.
  2. Laat de soep 10 minuten goed doorkoken, mix glad met een staafmixer of keukenmachine en giet door een zeef.
  3. Breng verder op smaak met peper en zout.
  4. Snij het brood in blokjes en ze bak in een pan met 2 eetlepels Solo krokant.
Dien de soep op afgewerkt met de bieslook , de grijze garnalen en krokante broodblokjes

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.