use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Papillote van vis met spinazie

Papillote van vis met spinazie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g visfilet
  • 2 dl witte wijn
  • Solo
  • 4 stukken bakpapier
  • peper en zout
  • 1 citroen
  • 500 g bladspinazie uitgelekt grof gehakt

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Warm de oven voor op 160°.
Bereiding
  1. Schik de spinazie op de stukken bakpapier .
  2. Leg er de vis bij en een schijfje citroen.
  3. Kruid met peper en zout , voeg de wijn toe en plooi zorgvuldig dicht.
  4. Schuif 12 minuten in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.