x
Altijd weten wat je gaat eten?
Gemarineerde zalm met avocado en mosterddressing
Bereidingswijze
Maak een marinade van de suiker, het zeezout en de peper en strooi het uit in een schaal. Leg de zalmfilets in de schotel met het vel naar boven. Dek het af met huishoudfolie en laat het 24 uur in de koelkast staan. Maak de dressing met de ingrediënten. Snij de avocado's in twee en haal er voorzichtig de pit uit. Vul de holte met de mosterddressing. Snij de gemarineerde zalm in plakjes en prik ze op stokjes, zodat je ze uit het vuistje kan eten.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Solo op 30 oktober 2012 om 16u01
Dank je wel voor de vraag Kristel. Het is de bedoeling dat je een droge marinade hebt van suiker zout en peper waarin je de vis legt. De olie is voor de dressing.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?