Ingrediënten voor 4 personen
- 4 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (100 g/200 ml)
- 1 vanillestokje, in tweeën gesneden, zonder zaadjes
- 200 ml zoete witte wijn
- 100 g bosbessen
- 100 g frambozen
- 100 g aardbeien, gewassen en in vieren gesneden
- 4 takjes munt, blaadjes verwijderd en grof gehakt
- 1 el poedersuiker
- 4 kleine takjes munt
Bereidingswijze
- Verhit het vanillestokje in een kleine pan met de wijn op een zacht vuur, laat 5 minuten sudderen en vervolgens afkoelen.
- Meng de bessen en de munt in een kom.
- Giet de wijn over de bessen, dek af en plaats minstens 60 minuten in de koelkast. Verwijder tenslotte het vanillestokje.
- Verdeel de gemarineerde bessen over 4 bordjes.
- Schep op elk bordje een bolletje Carte d’Or Vanilleroomijs op de bessen.
- Bestuif alle bordjes met poedersuiker, voeg een klein takje munt toe en serveer.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?