Recept 55***** (1 stem)

Gegrilde tilapia in tomatensaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

vis

tijd
35 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui. Snijd de chorizo in blokjes en halveer de olijven.
  2. Verhit de vloeibare margarine en fruit hierin de uisnippers en blokjes chorizo ongeveer 3 minuten. Voeg dan de blokjes tomaat met sap, de azijn en de honing toe.
  3. Breng aan de kook en laat de saus zonder deksel ongeveer 15 minuten pruttelen.
  4. Bestrijk de tilapiafilet met vloeibare margarine. Verwarm de grillpan en grill de stukken vis 6 à 8 minuten.
  5. Schep de olijven door de saus en laat ze nog even warm worden. Kruid de vis met peper en zout. Serveer de vis en schep de saus ernaast.
Tip

Lekker met gekookte rijst en gemengde salade.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie