use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gegrilde tilapia in tomatensaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Gegrilde tilapia in tomatensaus
  • 1 grote ui
  • 125 g chorizoworst
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 1.5 blik tomatenblokjes op sap (à 400 g)
  • 1 scheut (sherry)azijn
  • 1.5 tl honing
  • 600 g tilapiafilet
  • 50 g groene (gevulde) olijven
  • peper en zout
  1. Pel en snipper de ui. Snijd de chorizo in blokjes en halveer de olijven.
  2. Verhit de vloeibare margarine en fruit hierin de uisnippers en blokjes chorizo ongeveer 3 minuten. Voeg dan de blokjes tomaat met sap, de azijn en de honing toe.
  3. Breng aan de kook en laat de saus zonder deksel ongeveer 15 minuten pruttelen.
  4. Bestrijk de tilapiafilet met vloeibare margarine. Verwarm de grillpan en grill de stukken vis 6 à 8 minuten.
  5. Schep de olijven door de saus en laat ze nog even warm worden. Kruid de vis met peper en zout. Serveer de vis en schep de saus ernaast.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.