Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Halveer een sint-jakobsvrucht in de breedte.
  2. Maak een groentenmacedoine met fijngesneden dobbelsteentjes van geblancheerde, niet te rijpe en ontpelde tomaten, de boontjes en alle andere groenten.
  3. Meng met een vinaigrette en breng verder op smaak met het citroensap.
  4. Gril de sint-jakobsvrucht met wat Solo vloeibaar en kruiden op een hete antikleefgrilpan.
  5. Dresseer op de groenten, werk af met een aspergepuntje, een beetje olijfolie en balsamicoazijn.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Tanneke22 op 04 mei 2014 om 22u49

Heel lekker

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?