use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gefrituurde scampi met dipvinaigrette

Gefrituurde scampi met dipvinaigrette

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 16 gepelde scampi’s
  • 4 eetlepels Maïzena Plus®
  • 5 eetlepels water
  • 0.5 dl rode wijnazijn
  • Zout
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 dl Bertolli extra vergine
  • peper
  • Solo frituur olie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Roer in een kommetje de Maïzena met het water los en voeg wat peper en zout toe.
  2. Haal de scampi’s door dit beslag en bak ze in hete Solo Frituurvet tot ze een krokant korstje hebben.
  3. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
  4. Meng de olie, de wijnazijn, de mosterd en breng op smaak met peper en zout.
Serveer de scampi’s en de dipvinaigrette afzonderlijk in kommetjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.