use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Muffins van tonijn, tomaat en groene olijven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Muffins van tonijn, tomaat en groene olijven

Muffins van tonijn, tomaat en groene olijven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eieren
  • 10 cl halfvolle melk
  • 1 zakje bakpoeder
  • 200 g bloem
  • 120 g Solo
  • 120 g kerstomaten
  • 300 g tonijn in blik in eigen nat
  • 100 g groene olijven
  • zout, peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de oven voorverwarmen op 200°C.
  2. Was de tomaten en snij ze in blokjes. Snij de olijven in schijfjes. De tonijn laten uitlekken en verbrokkelen.
  3. Meng de eieren, de melk, de bloem, de gist, de gesmolten margarine in een grote kom. Wanneer het mengsel homogeen is, er de garnituur onder mengen. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel het deeg over muffinvormen zodat ze elk voor 3/4 gevuld zijn. Plaats 12 minuten in de oven.
  5. Koud opdienen met een salade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.