Gebakken St Jacob vruchten met mousseline van wortelen en sinaasappel

13 (13)
45 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Reinig de paprika's : verwijder de groene steel en de zaadlijsten.
  2. Schil de wortelen , snij ze in stukken en laat ze in 1 eetlepel Solo Light Vloeibaar garen.
  3. Voeg het sinaasappelsap toe en giet er water bij tot ze net onderstaan .
  4. Laat garen tot al het vocht verdampt is, mix glad , voeg 1 eetlepel Solo Light Vloeibaar toe en kruid.
  5. Haal de paprika’s door een sapcentrifuge en laat dit inkoken tot je een siroop bekomt.
  6. Bak de St Jacobs vruchten in Solo Light Vloeibaargedurende 30 seconden op iedere kant , kruid en schik op de borden.

Advertentie

Reacties (7)

Gepost door Solo op 27 juli 2012 om 13u36

Succes ermee!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?