Recept 35*** (13 stemmen)

Gebakken St Jacob vruchten met mousseline van wortelen en sinaasappel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

KERSTRECEPTEN OM VAN TE SMULLEN

tijd
45 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Reinig de paprika's : verwijder de groene steel en de zaadlijsten.
  2. Schil de wortelen , snij ze in stukken en laat ze in 1 eetlepel Solo Light Vloeibaar garen.
  3. Voeg het sinaasappelsap toe en giet er water bij tot ze net onderstaan .
  4. Laat garen tot al het vocht verdampt is, mix glad , voeg 1 eetlepel Solo Light Vloeibaar toe en kruid.
  5. Haal de paprika’s door een sapcentrifuge en laat dit inkoken tot je een siroop bekomt.
  6. Bak de St Jacobs vruchten in Solo Light Vloeibaargedurende 30 seconden op iedere kant , kruid en schik op de borden.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Solo op 27 juli 2012 om 13u36

Succes ermee!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie