use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken St Jacob vruchten met mousseline van wortelen en sinaasappel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken St Jacob vruchten met mousseline van wortelen en sinaasappel

Gebakken St Jacob vruchten met mousseline van wortelen en sinaasappel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    35 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 St Jacobsvruchten
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • zout en peper
  • 4 wortelen
  • 1 sinaasappelsap
  • verse tijm
  • 2 rode paprika’s

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Reinig de paprika's : verwijder de groene steel en de zaadlijsten.
Bereiding
  1. Schil de wortelen , snij ze in stukken en laat ze in 1 eetlepel Solo Light Vloeibaar garen.
  2. Voeg het sinaasappelsap toe en giet er water bij tot ze net onderstaan .
  3. Laat garen tot al het vocht verdampt is, mix glad , voeg 1 eetlepel Solo Light Vloeibaar toe en kruid.
  4. Haal de paprika’s door een sapcentrifuge en laat dit inkoken tot je een siroop bekomt.
  5. Bak de St Jacobs vruchten in Solo Light Vloeibaargedurende 30 seconden op iedere kant , kruid en schik op de borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.