barbecue
Spies met gebakken Sint-Jakobsvruchten, gewokte groenten en paprikacoulis
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 6 eetlepels Solo Vloeibaar
- 50 g Solo
- 1 blokje Knorr Bouquet Provençale
- 1 blokje Knorr Bouquet Knoflook-Peterselie
- blaadjes platte peterselie
- 8 st jacobsvruchten
- 8 kerstomaten
- 1 paprika
- 300 g gemengde groenten om te w
- Steek op een kleine brochette 2 Sint-Jakobsvruchten en 2 kerstomaten.
- Kook het vruchtvlees van de paprika in wat water volledig gaar. Giet af en pureer met een staafmixer.
- Voeg daarna de Knorr Bouquet Provençale toe en klop er de Solo onder.
- Wok de groenten op een hoog vuur met 3 eetlepels Solo vloeibaar tot ze beetgaar zijn.
- Voeg even voor het einde de Knorr Bouquet Knoflook-Peterselie toe en roer zorgvuldig om.
- Bak daarna de brochettes kort in hete Solo en kruid ze met peper en zout.
- Snij de peterselieblaadjes in reepjes en voeg ze bij de gewokte groenten.
- Schik vervolgens de groenten op borden, leg er de brochette op en giet wat saus erlangs.
