voorgerecht
Gebakken St Jacob vruchten met mousseline van wortelen en sinaasappel
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 8 St Jacobsvruchten
- 3 eetlepels Solo Vloeibaar
- zout en peper
- 4 wortelen
- 1 sinaasappelsap
- verse tijm
- 2 rode paprika’s
Voorbereiding
- Reinig de paprika's : verwijder de groene steel en de zaadlijsten.
Bereiding
- Schil de wortelen , snij ze in stukken en laat ze in 1 eetlepel Solo Light Vloeibaar garen.
- Voeg het sinaasappelsap toe en giet er water bij tot ze net onderstaan .
- Laat garen tot al het vocht verdampt is, mix glad , voeg 1 eetlepel Solo Light Vloeibaar toe en kruid.
- Haal de paprika’s door een sapcentrifuge en laat dit inkoken tot je een siroop bekomt.
- Bak de St Jacobs vruchten in Solo Light Vloeibaargedurende 30 seconden op iedere kant , kruid en schik op de borden.
