Recept 45**** (60 stemmen)

Gebakken scampi met tagliatelle van courgette en pasta

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
25 min
prijs
Hoge kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de uien en snij ze met de gele paprika in blokjes en kook ze10 minuten in de groentebouillon.
  2. Voeg er ook het teentje look aan toe en flink wat kerrie. Laat goed inkoken, mix glad en duw de saus door een zeef. Laat eventueel verder inkoken op zacht vuur zodat je een gladde niet te dikke saus bekomt .
  3. Snij de courgettes met behulp van een dunschiller in lange repen. Dompel ze heel even in kokend water en laat ze schrikken in koud water .
  4. Kook de pasta volgens de bereidingswijze gaar en meng met de courgette.
  5. Pel de scampi en verwijder het darmkanaal.
  6. Bak ze in een pan met wat Solo Light vloeibaar . Kruid met peper en zout.
  7. Serveer de courgette pasta met de paprika saus en de scampi.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (43)

Gepost door sabrina82 op 25 december 2015 om 10u52

Makkelijk te maken en zeer lekker. Ik werk af met een beetje bieslook en grijze garnaaltjes ik maak het meestal wel als een voorgerecht!

Gepost door Solo op 28 december 2015 om 11u29

Dag sabrina82, het is inderdaad een lekker gerecht dat snel te maken is en je kan kiezen of je het als voorgerecht of als hoofdgerecht maakt.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie