use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gebakken scampi met tagliatelle van courgette en pasta

Dien je gebakken scampi eens op met een mix van echte pasta en "courgettepasta": nog meer pasta om van te genieten!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Gebakken scampi met tagliatelle van courgette en pasta
  • 800 g scampi
  • 150 g tagliatelle
  • 2 courgettes
  • 2 uien
  • 1 teentje look
  • 2 dl groentebouillon
  • 1 gele paprika
  • kerriepoeder
  • Solo Vloeibaar
  1. Pel de uien en snij ze met de gele paprika in blokjes en kook ze10 minuten in de groentebouillon.
  2. Voeg er ook het teentje look aan toe en flink wat kerrie. Laat goed inkoken, mix glad en duw de saus door een zeef. Laat eventueel verder inkoken op zacht vuur zodat je een gladde niet te dikke saus bekomt .
  3. Snij de courgettes met behulp van een dunschiller in lange repen. Dompel ze heel even in kokend water en laat ze schrikken in koud water .
  4. Kook de pasta volgens de bereidingswijze gaar en meng met de courgette.
  5. Pel de scampi en verwijder het darmkanaal.
  6. Bak ze in een pan met wat Solo Light vloeibaar . Kruid met peper en zout.
  7. Serveer de courgette pasta met de paprika saus en de scampi.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.