Garnalen met tomaat en basilicum

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Hak de basilicum en de ui fijn en voeg wat zout toe. Blancheer de tomaten. Pel en snij ze in stukjes. Gril de paprika. Verwijder de stukjes zwarte schil en snij de rest in stukjes.
  2. Breng 750 ml water aan de kook en voeg er de wijn en het laurierblad aan toe.
  3. Doe vervolgens de garnalen erbij en pocheer ze 2 tot 3 minuten. Afgieten. Pel de garnalen.
  4. Voeg de tomatenpulp en de stukjes gegrilde paprika bij de basilicum en ui.
  5. Laat 8 minuten op een laag vuurtje sudderen. Schik de garnalen op 4 kleine borden en giet er de groentesaus over.

Tip

Leg op elk bord een stukje geroosterd knoflookbrood.

Dien op met fruit en brood om dit gerecht uit te breiden tot een maaltijd.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door pascal lekker op 17 februari 2017 om 16u22

lekker thx

Hoeveel sterren geef jij dit recept?