Recept 45**** (6 stemmen)

Frambozenmuffins met nootjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Cake bakken

tijd
35 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Klop het ei los met het citroensap.
  3. Meng de bloemsoorten met het bakpoeder, de suiker en de vanillesuiker in een beslagkom en maak een kuiltje.
  4. Giet er het eimengsel en de karnemelk in en roer tot een glad beslag.
  5. Meng er de frambozen en 2/3 van de nootjes door.
  6. Verdeel het beslag over 8 met Solo ingeboterde muffinvormpjes (voor 3/4 gevuld) en bestrooi met de rest van de nootjes.
  7. Bak de muffins 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  8. Laat even rusten alvorens te ontvormen, serveer ze lauw of koud.

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Solo op 23 augustus 2011 om 13u46

Dank je wel voor de vraag, ilse. Diegevroren frambozen kunnen perfect dienen, je hoeft ze niet te ontdooien vooraf. Succes!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie